perjantai 11. syyskuuta 2015

Pekoni-kanapasta

Gluteeniton Pekoni-kanapasta

4 annosta

300  gluteenitonta pastaa

Kastike:
1/2 pkt pekonia
450 g broilerinfileesuikaleita, marinoimaton
suolaa
mustapippuria
2 valkosipulin kynttä
1 sipuli
1 paprika
1 prk Crème Bonjour Cuisinea, chili & paprika
1 dl ruokakermaa
persiljaa
parmesanlastuja

Valmistus:

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Suikaloi tai kuutioi pekonit. Levitä pekonit kylmälle pannulle, kuumenna ja anna niiden ruskistua. Siirrä pekonit lautaselle ja ruskista broilerit pekonin rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää joukkoon valkosipuli
Kuutioi tai suikaloi sipuli ja paprika. Lisää ne pannulle pehmenemään. Siirrä pekonit takaisin pannulle.

Lisää joukkoon cuisine ja ruokakerma. Keitä kastiketta vielä muutama minuutti. Kaada pasta kastikkeen joukkkoon ja sekoita. Viimeistele persiljasilpulla ja parmestanlastuilla. 

Pasta onnistuu hyvin myös ilman cuisinea, lisää sekaan yhteensä 2,5 dl ruokakermaa. 
Italiasta löysin pastamausteseoksen, jolla kruunaa kaikki pastat. Aika chilinen mausteseos, mutta niin hyvä. Pastamausteseoksia löytyy hyvinvarustelluista marketeista Suomestakin. Usein tehdään arkiruokana chilistä valkosipulipastaa, johon tämä mauste on ihan ehdoton. Lisään ohjeen tänne, kun seuraavan kerran sitä teen. Tulee mitat oikein. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.

Gluteeniton torttupohja - maidoton mansikkatorttu

Tänään on molempien tyttärieni nimipäivä ja päätin leipoa mansikkatortun. Torttupohjan valmistun on helppoa ja nopeaa, jos kesäpäivänä ...