tiistai 19. tammikuuta 2016

Höyryävää kanakeittoa



Meillä on ensimmäinen influenssapotilas. Kukaan ei käynyt hakemassa influenssarokotusta, ja tässä mielenkiinnolla odottlen, ketkä tipahtavat sohvalle potemaan.

Kipeille olen tehnyt kanakeittoa, ainoa ruoka mikä maistuu kuumeessakin.

1,5 l vettä
1 tl suolaa
0,5 dl pitkää riisiä
1 vihreä paprika
1 punainen paprika
1 iso sipuli
0,5 kesäkurpitsaa
½ parsakaalia
1 dl pakastemaissia
300 g broilerin suikaleita, maustamattomia
1 tl currya
0,5- 1  tl chiliä (lastuina)
0,5 tl basilikaa
0,5 tl timjamia/meiramia ts. yrttejä oman maun mukaan
2 valkosipulin kynsiä
purkki Koskelaskija Ruoka
oliiviöljyä paistamiseen


Laita vesi, suola ja riisi kattilaan. Keitä n. 10 min. Suikaloi vihannekset, kääntele pannulla hetki, mausta ja lisää kattilaan. Ruskista broilerisuikaleet ja lisää kattilaan. Lisää Koskenlaskija Ruoka-purkki keittoon ja anna kiehua vajaa 10 min. Tarkista maku. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.

Gluteeniton torttupohja - maidoton mansikkatorttu

Tänään on molempien tyttärieni nimipäivä ja päätin leipoa mansikkatortun. Torttupohjan valmistun on helppoa ja nopeaa, jos kesäpäivänä ...