maanantai 16. toukokuuta 2016

Väriläiskä Imatralla

Kävin tänään pitkästä aikaa Imatralla ystävättäreni luona kylässä. Päivän päätteeksi lähdimme kulkemaan vanhaan kotikaupunkiini, ja jalat veivät meidät Virkkukoukkuseen. Tämä ei ole mainos, enkä ole saanut postauksestani tuotteita itselleni. Minusta on vain hauska kertoa yksityisyrityksistä, joiden tuotteista pidän tai jos satun saamaan erityisen hyvää palvelua. Virkkukoukkusesta löytyy molempia. Liike on täynnä toinen toisiaan  värikkäämpiä tuotteita sisustukseen tai vaikkapa jalkoihinsa. Myytävät tuotteet ovat värikylläisyyden lisäksi myös laadukkaita. Aurinkoiset ja ystävälliset asiakaspalveluhenkilöt auttavat tarvittaessa, tai vain tarinoivat mukavia asiakkaan kanssa. Vuorovaikutuslaatu on kaupassa kohdallaan. Yrityksellä on myös verkkokauppa, mutta liikkeessä asioiminen sinänsä on elämys. Aikaahan tuolla saa kulumaan. Hiplasin lähestulkoon kaikkea ja imin värejä silmilläni.

Ja muistanpa minä liikkeen omistajan ala-, ja yläasteelta. Tiina piirteli jos silloin kauniita kuvia, ja tiesin hänen "juttunsa" oleva enempi taiteellisempaa kuin omani tulisi ikinä olemaan. :)

Nyt tulee sitten väritykitystä. Liikkeeseen astuessa voi luulla tulevansa Annelin ja Onnelin filmauksiin.  Piipahduksen kauppaan voi ottaa myös väritankkauksena, sillä harmaa arkinen sadepäivä kääntyy täällä ihan uuteen nousuun. Vaaterekkiä tutkisessani mietin, ettei kaikkien aikuisten juttujen tarvitse olla turvallisen sinisiä tai vaaleita. Väriläiskiä tarvitaan joukkoon aina. Ja näkisittepä oman vaatehuoneeni. Tyttäreni tuumi joskus, että äiti tuonne on oksentanut sateenkaariponi. Niin, Ehkä. Mutta sateekaariponejakin tarvitaan, ilman heitä maailma olisi kovin tylsä paikka.


Harmaassa katukuvassa näyteikkunat houkuttelevat astumaan sisään. Juu, en ole minäkään. Tämä sopisi minulle kuin nenä päähän. :)


Ihania Oililyn laukkuja. 
Oih, mitä asitioita. 


Laukkuja jäin tuijottamaan pitkäksi aikaa. Kukkapyyhkeitä. <3Mielettömän kauniita astioita. Tässä nurkassa vietinkin tovin. :)


Ja lisää laukkuja.


Ja kenkiä. 


Jos olisi mukana ollut pieniä tyttöjä, tämä osa liikkeestä olisi ollut ehdoton lemppari.Värejä, värejä ja lisää värejä. 


Tämän lauseen allekirjoitan. Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle. 


6 kommenttia:

 1. Ihanan värikkäältä ja mukavalta näyttävä kauppa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppa on täynnä iloa ja riemua. Kokemus sinänsä. :)

   Poista
 2. No nyt mä sekosin. Aivan ihana kauppa ja rakastan värejä <3
  Ihanan värikästä viikkoa Tiina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Tuolla sekoan minäkin. Kuin myös sinulle!

   Poista
 3. On joo väriä :) Maatuskatyyny on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla on kaikki aivan ihanaa. Uskomaton kauppa. Johtunee varmaan osaksi tästä omasta väriongelmastani. :)

   Poista

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.

Gluteeniton torttupohja - maidoton mansikkatorttu

Tänään on molempien tyttärieni nimipäivä ja päätin leipoa mansikkatortun. Torttupohjan valmistun on helppoa ja nopeaa, jos kesäpäivänä ...