lauantai 16. heinäkuuta 2016

MetsäkuviaViime viikko meni yhdessä hujauksessa. Pyöräilin ympäri kaupunkia ja lähialueita sekä menin metsään. Usein vielä. Sieniä ja mustikoita on ihan joka puolella. On kyllä itikoitakin. Pitää ottaa tarpeeksi järeä hyttyskarkoite mukaan, jotta siellä voi olla. Rakastan metsiä, tosin ilman lentäviä ystäviäni. Mielenrauha on taattu metsäreissun jälkeen. Tänään  hankintalistalla on hyttysverkollinen hattu. Olen itikoiden ykkösherkku, kakuilla hyvin ravittu nainen. 
Niinkin eläväinen ihminen kuin minä on mesässä kuin uudestisyntynyt. Maltan olla hiljaa ja ihmetellä sammalikkoja ja tiheiden kuusikkojen hämärää hiljaisuutta. Jos hyvä tuuri käy, löydän puron. Ja sadesäällä oli sekin  ihmellinen, kuin satumetsässä olisin kulkenut. 
Viimeistään huomenna lähden taas marja- ja sienisankot kolisten. Tottahan toki saaliin voisi hankkia torilta, mutta se ei ole lainkaan sama asia. Kun olen voimakkaan yhteyden luontoon saanut muodostettua, arvostan metsän aarteita. (sekä mielenrauhaa)

2 kommenttia:

  1. Metsässä tosiaan voi rentoutua täydellisesti.
    Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia. Metsässä olo on rauhoittavaa.

    VastaaPoista

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.

Gluteeniton torttupohja - maidoton mansikkatorttu

Tänään on molempien tyttärieni nimipäivä ja päätin leipoa mansikkatortun. Torttupohjan valmistun on helppoa ja nopeaa, jos kesäpäivänä ...