maanantai 13. maaliskuuta 2017

Goexpo, Kuva&Kamera, Horsefair, Outdoorexpo? Messulippu arvontaan ensi viikonlopulle 17. - 19.3.Kiinnostaako sinuakin liikunta, ulkoilu tai valokuvaus? Laitan blogissani arvontaan messulipun myös ensi viikonlopun messuille. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla ja muistatahan ilmoittaa myös sähköpostiosoitteesi. Jos Onnetar suosii, lähetän lipun sähköpostiisi. :) 

Tutustu messutarjontaan rauhassa. Minä valitsin jo kaksi suosikkiani. 

Outdoor-alueelta löytyy loputon määrä kiinnostavaa luonnossa liikkuville ja harrastaville. Halusinpa hyvät varusteet, luontoharrastajien vinkkejä tai kokeilla perhovapaa, Messukeskus on minulle juuri oikea paikka. Talvivarusteeni ovat hyvässä kunnossa, mutta kesävarusteissani on parantamisen varaa. Uskon viettäväni alueella reilusti aikaa. 

Minua houkuttaa myös Kuva & Kamera -tapahtuma.  Valokuvausta pari vuosikymmentä harrastaneena, tiedän viihtyväni tällä alueella. :) 

"Pohjoismaiden suurin kuva-tapahtuma esittelee monipuolisesti kaikkea valo -ja videokuvaamiseen, kuvankäsittelyyn, editointiin, kuvan valmistamiseen, julkaisuun ja tulostamiseen liittyvää. Tapahtumasta löytyy laadukkaita valokuvanäyttelyitä ja paikan päällä jaetaan palkintoja. Messuilta saat inspiraatiota ja käytännön opastusta olipa kuvaaminen sinulle intohimoinen harrastus, harkitset kuvaamisen aloittamista tai teet sitä työksesi."

Lipun arvon huomenna tiistaina. 

Kuvien lähde: Messukeskus

4 kommenttia:

 1. Mulle! t. Inka ihoo84@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Moikka,
  osallistuisin mielelläni arvontaan. Messuilla kiinnostaa retkeily- ja pyöräilyosastot sekä myös kameraosastolta olisi kiva käydä katsomassa, jos löytyisi jotain uutta GoPro kameraani :)

  Terkuin,
  Markus (markusb(at)live.fi

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa!
  ivlip.97@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Arvontaan mukaan! Messuilla kiinnostaa kaikki. Raulirusakko@gmail.com

  VastaaPoista

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.

Gluteeniton torttupohja - maidoton mansikkatorttu

Tänään on molempien tyttärieni nimipäivä ja päätin leipoa mansikkatortun. Torttupohjan valmistun on helppoa ja nopeaa, jos kesäpäivänä ...