perjantai 10. maaliskuuta 2017

Kevät tuo, kevät tuo puutarhurin...En voinut vastustaa kiusausta, sillä ostin jo ensimmäiset siemenpussit. Kaivoin varastosta ruukutkin jo esille; kasvatan tänäkin keväänä taimia.  Kesällä kasvihuoneessa kasvaa ainakin tomaattia, kurkkua ja paprikaa. Se on jo varma. Viljelylaatikoissa kasvatan yrttejä ja kodin vuoraan ulkoapäin kesäkukilla. Se on tämän vuoden suunnitelmani. 

Viime keväänä viljelyintoni lähti kokonaan lapasesta ja yläkertaan ei sitten oikein muuta mahtunutkaan kuin taimipurkkeja. Tänä keväänä lupaan ottaa rauhallisemmin, sillä johonkin taimeni pitää saada kuitenkin mahtumaan. Puutarhan hoito on hauskaa puuhaa, aika terapeuttistakin. Viime kesänä pihalla nökötti pieni kasvihuone ja tänä vuonna sinne pitäisi nousta hieman suurempi. Saa nähdä, ei mitään paineita puolison suuntaan. Selviän kyllä, vaikka projekti jää toteuttamatta. Viljelylaatikoista sekä pienestä pystymallisesta kasvihuoneesta pidän kuitenkin kynsin hampain kiinni. 

Kevätmessut ovat pian käsillä ja sain messuille bloggaajapassin. Lähden ilomielin matkaan ja tutustumaan messujen tarjontaan.  Lisäksi sain arvottavakseni pari lippua messuille blogin lukijoille ja somekanavien seuraaville. Jos piha-, mökki-, lähiruoka&luomu-, tai sisustusjutut kiinnostavat, osallistu arvontaan. Pidemmittä puheitta, laitetaanpa ensimmäinen lippu jakoon. Messut ovat 6. - 9.4. Toivotan onnea arvontaa, johon voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. 


5 kommenttia:

 1. Mukana. t. Marjo mniit34@gmail.com

  VastaaPoista
 2. En osallistu arvontaan, tulinpa vain toivottamaa iloisella puutarhurille mukavaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Hei, osallistun arvontaaan :) T: kaija_helena_@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Lipun arvon keskiviikkona, jonka jälkeen ilmoitan voittajalle sähköpotitse. : ) Arpaonnea kaikille <3

  VastaaPoista

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.

Gluteeniton torttupohja - maidoton mansikkatorttu

Tänään on molempien tyttärieni nimipäivä ja päätin leipoa mansikkatortun. Torttupohjan valmistun on helppoa ja nopeaa, jos kesäpäivänä ...