keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Kevättä ilmassaSe alkaa näkyä jo ilmassa - kevät nimittäin. Aamut ovat jo valoisia ja auringonnousut kauniita ja kuulaita.  Rakastan Suomen neljää vuodenaikaa. Minulla ei ole ehdotonta lempparia vuodenaikojen suhteen, sillä kaikissa on omat hyvät puolensa ja kaikki vuodenajat ovat kauniita. Silti pimeän talven jälkeen kevät näyttää, kuuluu ja tuoksuu aina yhtä upealta. Tässä muutamia värikkäitä kevätkuvia. Muutaman kuukauden päästä Neiti Kevät on taas täällä.
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihan parasta aikaa. Linnutkin jo laulavat. :)

   Poista
 2. Minäkin tykkään, tai siis tykkäisin, siitä, että on/olis neljä vuodenaikaa, mutta aika häilyviä alkaa nykyään olla nämä erot. Täällä meillä ei esimerkiksi ole koko talvena ollut niin paljoa lunta, että olisi saanut tehtyä latuja. Eli sukset on taas yhden vuoden roikkuneet turhan panttina tallin katon rajassa. Se harmittaa. Ja nyt kun katsoo ikkunasta ulos, näyttää ihan loka-marraskuulta, mutta onneksi ei ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin latukäynnit voi laskea kahden käden sormilla. :/ Lumi olisi kivaa.. Mutta onneksi kaikki syksy-talviaika ei ole sitä harmaata-loskamössö aikaa. Onneksi on edes vähän talvea.

   Poista

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.

Gluteeniton torttupohja - maidoton mansikkatorttu

Tänään on molempien tyttärieni nimipäivä ja päätin leipoa mansikkatortun. Torttupohjan valmistun on helppoa ja nopeaa, jos kesäpäivänä ...