lauantai 18. maaliskuuta 2017

Terveisiä GoExpo-messuilta

GoExpo sai minutkin liikkeelle Lappeenrannasta kohti Helsinkiä. Elämä on aika liikunnallista tässä vyötärönmetsästyksen myötä. Ajattelin, että ehkä täältä saisin vinkkejä. Ulkoiluun löytyi varusteita, vaatteita sekä kenkiä. Mutta löytyipä täältä muutakin mielenkiintoista. 

Lähde:Messukeskus

Uusi tuttavuus, mikä jäi mieleen, oli Downforcer-voimalauta. Laudalla voi harjoitella niin ammatikseen urheileva ja kuntoileva aikuinen tai nuori. Huikea innovaatio. 

"Voimalaudalla tehtävä harjoittelu vahvistaa nilkka-polvi-lantio –akselin voimalinjausta, joka vaikuttaa voimantuottoon ja paineen siirtymiseen hallitusti liikkeeseen. Tekemällä mainittuja harjoitteita urheilija pystyy lisäämään voimantuottoa merkittävästi, hallitsemaan paremmin kehoaan ja samalla välttämään urheilussa syntyviä vammoja paremman kehonhallinnan avulla.Laudassa on kaksi kallistuvaa alustaa, joiden päällä urheilija pystyy tekemään erilaisia hyppy- ja painonsiirtoharjoitteita. Alustojen kallistusvastusta voidaan säädellä alustojen alle asetettavilla vastuspaloilla. Lautaa suositellaan käytettäväksi esimerkiksi jääkiekon laukaisutekniikkaan."

Tutustuin messuilla myös sähköpyöriin. Aika hauska idea saada sähköstä apua pyöräilyyn! Sitten kun olen vanha, niin ostan sellaisen. Heikkonivelinen saa ylämäkiin varmasti mukavasti apuja sähköstä. Hintahaarukka pyörillä on aikamoinen, riippuen varustetasosta ja mallista.  Tulipa sellainenkin asia mieleen, että tällä Saimaan seudulla turistit varmasti vuokraisivat mielellään sähköpyöriä. Mikä olisi sen mukavampi tapa tutustua Etelä-Karjalan kauniiseen luontoon?

Kuva&Kamera -osastolla oli olo kuin karkkikaupassa. Osastolta löytyi myös hieman vanhempaa kalustoa. ;)


 Ja sitten hieman uudempaa....Olisin voinut viettää täällä koko päivän. 
Lähde:Messukeskus
Valokuvanäyttelitä alueella oli useampia. Nämä yksinkertaisesti pitää vain nähdä. Rakastan ja kunnioitan luontoa, siksi kuvien ääressä kului tovi.  Kuvassa "Veneilijä" karhu nojaa puuveneeseen. Tuollaisen kuvausmahdollisuuden saa vain kerran elämässään. Huikeaa, kertakaikkiaan. Näyttelyistä minulla on eniten kuvia, mutta ehkä nämä riittävät. Luonto on ihmeellinen ja kaunis. Aina. 
Näyttelyt, jotka ehdit vielä huomenna nähdä:

 • Hetken kuvia, osasto 5e61 – Kunnianosoitus mestari Henri Cartier-Bressonille
 • Exploring earth, osasto 5b31 – Konsta Punkka ja Mikko Lagerstedt, koe maailman huikaiseva luonto kahden huippuvalokuvaajan silmin!
 • Finnfoto Galleria, osastot 5g11 ja 5g41 – Suomen Ammattivalokuvaajat ja Vuoden Luontokuvat 2016
 • Lahti2017, osasto 5a61 – Urheilukuvien eläytymistä ja suuria tunteita, Teemu Moisio

4 kommenttia:

 1. Kuva ja kamera-puolella pyörin itsekin. Pidinpä Corellian osastolla myös pienen parinkymmenen minuutin ja 70 kuvan luennon ruokakuvauksesta blogiin ja muuhun someen. Estekilpailu piti tietysti vanhana heppatyttönä käydä katsomassa. Siippa koetti messuilla innostaa myös uuden fillarin ostoon, mutta taidan vielä tämän kesän ajella vanhalla pyörällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa ollut kiva törmätä mesuuilla. Peukut luennosta. :) Huomasin sen kyllä, mutta en ehtinyt vielä kahdeksitoista mitenkään messualueelle. :/

   Poista
 2. Siellähän on ollut vaikka mitä mielenkiintoista tarjolla. Huh mitä hintoja noissa sähköpyörissä, tuon pyörän hinnalla saisi jo 3 skootteria. Luonto on vaan niin kaunis ja kuvauksellinen, karhu ja vene on upea otos.
  Ihanaa launtai-iltaa Tiina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli melkein liian paljon nähtävää. Huh. :) Kiitos Outi, kun kävit. <3

   Poista

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.

Gluteeniton torttupohja - maidoton mansikkatorttu

Tänään on molempien tyttärieni nimipäivä ja päätin leipoa mansikkatortun. Torttupohjan valmistun on helppoa ja nopeaa, jos kesäpäivänä ...