Chunky Monkey Banana Bread


Aloitin elämäntaparempan. TAAS. Mutta ilman Nutrinett-kuuria ja järjetöntä liikuntamäärää. Tämä tehdään tasaisesti ja omaa kehoa kuunnellen. Tavoitteena on hyvä olo eikä hoikistumisesta ole tietenkään haittaa.Tämä leipä on täyttä tavaraan, eikä mitään höttöä. Leipominen on helppoa ja voi viskellä taikinan sekaan pähkinöitä,siemeniä, kuivattuja hedelmiä ihan oman makusi mukaan.

Parhaalta leipä maistuu lämpimänä. Meillä tätä lämmitetään kahvin kanssa pakastimesta, sillä toimii myös makeannälkään. Netissä näkee leivästä monta eri versiota. Itse olen muokannut mm tätä reseptiä. Jätän pois suklaan, sokerin ja sitruunamehun. Sitruunamehun korvaan mantelimaidolla ja suklaan tilalle laitan erilaisia pähkinöitä, siemeniä, kuivattuja hedelmiä tai gluteenitonta mysliä.
Joskus lisään taikinaan tummaa kaakaojauhetta ruokalusikallisen. Ja jos makeahammasta kolottaa, lisään hieman hunajaa.Kommentit

  1. Onpa namin näköistä leipää. Banaanileipä on oikeasti tosi täyttävää ja maistuu lämpimänä, kylmän maidon kanssa, ihan taivaallisen hyvältä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.

Suositut tekstit