Piipahdus Siikamäen suoramyyntihallilla

Eilen vihdoin pääsin Siikamäelle saakka. Lähituottajien suoramyynnin lisäksi hallista löytyy ketjuihin kuulumaton ruokakauppa. ja kahvio. Voi jospa tämäntyyppisen osuuskunnan saisi Etelä-Karjalaankin, en muualla kävisikään. Ja miten helppoa on tuottajalta suoraan ostaminen tällaisen myymälän kautta. Leivonnaiset ovat herkullisia ja E-koodittomia sekä kohtuuhintaisia, jopa edullisia.

Ostan aina suoramyynnistä gluteenittomia leivonnaisia, ruisleipää, jauhoja, makkaraa, hedelmiä, vihanneksia, hilloja ja mehuja. Perjantaisin taitaa hallilla olla myös lihanmyyntiä. Ajatus joulukinkun ostamisesta suoraan tuottajalta houkuttaa.  Kuvia on vain muutamista tuotteista. Jos liikutte Savossa, käykääpä hallilla. Parkkipaikka on aina kovin täynnä, kun itse piipahdan myymälässä. Seuraavalla kerralla otan mukaani kylmälaukun. Vinkkinä, vilkaisepa myös kylmäaltaisiin. Jäätelöt ovat herkullisia. :) Makkaranystäville  voin  suositella aamiaismakkaraa, lammasmakkaraa, chorizoa. Kaikkia mitä olen ylipäätään hallilta ostamistani tuotteista maistanut, tuotteet ovat ensiluokkaisia maultaan ja rakenteeltaan. Ei ainakaan meidän lähikaupasta löydy vastaavia.

Tässä on vain pieni osa gluteenittomista jauhoista, hiutaleista ja ryyneistä, joita hallissa myydään.

Makkaroita on siinä monenlaisia, meille päätyi kokeiluun pari tuotetta.

Tyttäreni anoppi suositteli tätä mysliä ja hyvää tämä onkin.  Vihdoinkin sain käsiini. NAM!


Ruisleivät ovat tuoreita ja lisäaineettomia. Leivonnaisia on hallissa monta hyllyllistä, niin gluteenittomia kuin "tavallisiakin".Olen kokeillut useita Viljatuotteen valmisteita, ovat mielestäni parhaita.

Käsityöihmisille löytyy hallilta yhtä jos toista.

Siikamäen suoramyyntihalli, Varkaudentie 980,  77430 Siikamäki

Kommentit

Suositut tekstit