Nopea arkiruoka kana-kookoskeitto

Arki-iltaisin ei usein ehdi taiteilla keittiössä mitään kovin ihmeellistä. Kana-kokooskeitto valmistuu nopeasti, etenkin jos oikaisee vihannesten osalta ja käyttää keittoon valmiita wok-vihanneksia.
Kana-kookoskeitto

1 pss Wok -vihanneksia
3 dl  kookosmaitoa
6-7 dl vettä
300 g kananfilee suikaleita
1 pkt nuudelia
vihannesfondia
suolaa
½ chiliä pieneksi pilkottuna
2 valkosipulin kynttä
pieni pala inkivääriä raastettuna
korianteria, tuoreena keiton pinnalle


Alkuun vesi ja kookosmaito liedelle lämpenemään ja kaada joukkoon pakastevihannekset. Keitetään kunnes vihannekset pehmenevät.  Lisätään hieman mausteita oman maun mukaan sekä samaan aikaan paistetaan kanasuikaleet toisella liedellä valmiiksi.  Lisää paistetut kanasuikaleet joukkoon ja nuudelit. Keitä hetki, ja tarkista maku.  Anna kiehua hetken aikaa. Lisää päälle tuoretta korianteria. 

Aamulla kävin uimassa viikon viimeisen reilun kilsan ja seurasin ,ilmeisesti aamun ensimmäistä, koululaisryhmää altaassa. Elmo ei mitenkään kestänyt altaassa, ja uimaope useasti joutui häntä ojentamaan. Mietin, että minä olin juuri tuollainen Elmo pienenä, vaikkakin tyttö. Rasavilli ja aina menossa, ehkä sitä olen vieläkin, mutta altaassa sentään kestän. Hymyilytti seurata reunaradan tapahtumia.

Toivotan rentouttavaa viikonloppua kaikille. Minä taidan vetää jalkaani vaelluskengät ja ripustaa kaulaan kameran viimeistään ylihuomenna, luonto kutsuu.


Kommentit

Suositut tekstit