OMENAPIIRAKKA
Gluteeniton piirakkapohja:
125 g maitorahkaa
125 g margariinia
2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
ripaus vaniljasokeria
1/2 dl sokeria
Sekoita maitorahka, sokerit ja margariini keskenään. Lisää seokseen jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.
Täyte:
2 prk vaniljarahkaa Valion eila on oivallista
2 munaa
4 omenaa, sokeria kanelia
Sekoita rahka ja munat keskenään. Kaada piirakkapohjan päälle.
Pilko omenat pieniksi siivuiksi ja painele varovasti vaniljarahkaseokseen. Itse rakentelin piirakan kukanmuotoon. Ripottele päälle sokeria ja kanelia.
Paista 220-asteisessa uunissa n. 20 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.