torstai 3. syyskuuta 2015

Tuorepuurolla aamu lempeästi käyntiin

Kaurapuuro herättää aina monenlaisia tunteita; puolesta ja vastaan. Uudeksi herkuksi itselleni ja nuoremmalle tyttärelleni on noussut tuorepuuro. Usein käytän puuroon kaurahiutaleita, mustikoita, chian siemeniä/auringkonkukan siemeniä, vaniljanmakuista soijajuomaa tai kookosmaitoa (Joskus jopa molempia, on muuten herkkua.) Illalla puuro on kätevä valmistaa ja laittaa jääkaappiin turpoamaan ja odottamaan aamua.

Mustikkatuorepuuro:

3/4 dl mustikoita
1 dl kaurahiutaleita
chiansiemeniä tms.
1 dl kookosmaitoa
0,5 dl turkkilaista jogurttia/soijamaitoa
1 banaani, päälle pilkottuna

Sekoita ainekset keskenään, siirrä kulho jääkaapppin yön ajaksi.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.

Gluteeniton torttupohja - maidoton mansikkatorttu

Tänään on molempien tyttärieni nimipäivä ja päätin leipoa mansikkatortun. Torttupohjan valmistun on helppoa ja nopeaa, jos kesäpäivänä ...