Olen vahvojen makujen ystävä ja rakastan savunmakua. Oli sitten kyse kylmäsavulohesta, leppäsavun makuisesta juustosta tai kylmäsavuporosta. Eilen paistoin kolme isoa pizzaa. Vihdoin saan tehtyä pizzapohjasta ohuen ja rapsakan. Salaisuus siihen on kuuma pelti. Lämmitä pelti kuumaksi uunissa, ja vedä leivinpaperin päällä oleva pizza suoraan kuumalle pellille. Sitten vain uuniin. Viikonlopun sienisatoa hukkasin reilusti pizzojen päälle. Näissä pizzoissa on alla itsekeitelty tomaattikastike ja päällä kylmäsavuporoa, punasipulia ja kanttarelliä. Sienissä on kevyt suola ja pippuri pinnalla. Päälle ripaus juustoraastetta ja voi NAM!
Reseptin pizzapohjaan ja tomaattikastikkeeseen löydän blogini kätköistä. Täältä. :)
Taas tuli ihan kauhee nälkä, kun näitä kuvia katsoo!
VastaaPoistaSiis voi nam!😍
Kiva kuulla, sillä sitten olen onnistunut. :)
PoistaAivan ihanan näköistä pizzaa, nam!
VastaaPoistaKiitos Outi. <3
PoistaPizzapäivä on hyvä päivä - ja iik, nyt kyllä alkoi tehdä mieli pizzaa, jossa on sieniä! Petollinen paikka tämä blogistania ;)..
VastaaPoistaHih. Saman havainnon olen tehnyt itsekin. Mutta niin monta hyvää reseptiä olen bloggareilta bongannut minäkin. :) Sienet ovat syksyllä ihan parasta.
PoistaAi jai, niin herkullisen näköistä pizzaa...
VastaaPoista