150
g voita
2
dl sokeria
3
munaa
4.5
dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
2
tl leivinjauhetta
1
rkl tummaa kaakaojauhetta
2
tl vaniljasokeria
2
dl maitoa/kermaa
120
g taloussuklaata paloiteltuna
Sulata
voi kattilassa. Lisää taloussuklaa ja anna suklaan sulaa voin sekaan. Varo,
ettei seos kuumene liikaa.
Sekoita
keskenään jauhot, kaakao, leivinjauhe ja vaniljasokeri.
Vaahdota
munat ja sokeri.
Lisää
munasokerivaahtoon kahdessa erässä vuorotellen jauhoseos ja kerma, aloittaen
jauhoseoksesta.
Lisää
voi-suklaa -seos ja sekoita tasaiseksi.
Annostele
isoihin muffinssivuokiin ja paista 225 asteessa 15 minuuttia.
Jäähdytä ja kuorruta
vaniljapursotteella.
Pursote:
1
pkt vaniljanmakuista tuorejuustoa
2
dl kerma
tomusokeria
maun mukaan
1
tl vaniljasokeria
Vatkaa
kerma vaahdoksi ja sekoita kermaan sokerit.
Lisää
seokseen tuorejuusto.
Purota
ja koristele.
Juuri keitin kupillisen teetä ja nyt kuule nämä sopis niin kivasti tämän Keisarin morsian teen kanssa.
VastaaPoistaMukavaa viikkoa!
Ooh voi hyvät hyssykät näitä sun ihania leipomuksia. Iski nälkä!
VastaaPoista<3