sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Hulluimmat ideat ovat toisinaan niitä parhaita

Tänään vietettiin ravintolapäivää. Yleensä olemme puolison kanssa kiertäneet pitkin ja poikin Lappeenrantaa, maistellen päivän tarjontaa. Tapahtuma on mukava ja iloinen, ja siellä tapaa aina hyväntuulisia ja iloisia ihmisiä, varsinkin näin Etelä-Karjalassa.
Haaveena on osallistua itsekin ravintolapäivään, vielä jonain päivänä. :)

Tänään teimme pienen poikkeuksen, ajoimme Lappeenrannasta Sulkavalle ravintolapäivän viettoon. Reissu kannatti, moni oman kotipaikkakunnan ravintola kalpeni KauHan tarjonnalle.

Miltä kuulostaisi?


Amuse Bouche

Etanapannu
Valkosipulivoissa tiristettyjä etanoita, parmesaanikuorrutus, krutonkeja

Pihvi a la KauHa
Naudan 200 g ulkofileepihvi, lohkoperunat, kaksi kastiketta

Creme brulee
Appelsiini-paahtovanukasta, suklaakakkua











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.

Gluteeniton torttupohja - maidoton mansikkatorttu

Tänään on molempien tyttärieni nimipäivä ja päätin leipoa mansikkatortun. Torttupohjan valmistun on helppoa ja nopeaa, jos kesäpäivänä ...