perjantai 19. helmikuuta 2016

Perjantai, vihdoinkin.


Oli aika näännyttävä viikko. En muistanutkaan, miten kirjoitustyö vie mennessään. Unirytmini meni jo sekaisin, kun aamulla varhain nousin ylös, ennen muita. Tänään iltapäivästä suljin tiedostoni, ja keskityin ihan muihin asioihin.

Ensimmäiseksi menin pihalle ja tein lumityöt. Hetken päähänpiston seurauksena, syntyi pihamaalle myös lumiakka. Olkoon tuo vaikka omakuva, pyöreä sieltä ja kaareva täältä. :)

Ostin itselleni kasan pitkiä ruusuja. Jotenkin oli sellainen olo, että ne on nyt ansaittu.


Paistoin ruuaksi pizzaa. Päälle ilmakuivattua kinkkua, gorgonzolaa ja chorizoa. Gluteenittoman pizzapohjan reseptin löydät täältä.  Edelleen vain suosittelen Virtasalmen viljatuotteen jauhoja. Niillä näyttää onnistuvan ihan mikä vain. Ja maistuu hyvältä, ihan kaikille.Viikonloppuna on tarkoitus ulkoilla;  suksilla tai jalan. Leffassakin voisi käydä - Carol houkuttaisi katsomaan. Sunnuntaihan on ravintolapäivä. Vilkaiskaapa paikkakuntasi tarjonta. Niin teemme mekin. 
Ihanaa viikonloppua kaikille. Rentoudutaan ja nautitaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.

Gluteeniton torttupohja - maidoton mansikkatorttu

Tänään on molempien tyttärieni nimipäivä ja päätin leipoa mansikkatortun. Torttupohjan valmistun on helppoa ja nopeaa, jos kesäpäivänä ...