Tarvitset:
Pohja:
4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
¾ dl perunajauhoja
¾ dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 dl kuohukermaa
1 prk vaniljanmakuista rahkaa
sokeria oman makusi mukaan
100g mansikoita pilkottuna pieniksi paloiksi (pakaste tai tuore)
raparperihilloa
Vatkaa sokeri ja kananmunat paksuksi vaahdoksi. Yhdistä
kuivat aineet. Lisää ne siivilän läpi varovasti sekoittaen.
Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille. Paista
225-asteessa n. 6 min.
Kumoa kääretorttupohja sokeroidulle leivinpaperille.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää sokeri. Lisää rahka ja mansikat joukkoon.
Kostuta kääretorttupohjaa päärynämehullä. Levitä hillokerros
kääretorttupohjalle.
Levitä mansikkakermatäyte hillokerroksen päälle.
Rullaa kääretorttu.
Ooh näitä rapsuherkkuja, rapsu on yksinkertaisesti vaan parasta! Rakastan kirpeitä makuja. Kivaa uutta viikkoa Tiina <3
VastaaPoista