Tortillaletut voit valmistaa itse tai ostaa kaupasta valmiita maissitortilloja. Tämä on täydellistä perjantai-illan ruokaa, valmistuu nopeasti työpäivän jälkeen.
Jos haluat kokeilla tortilloiden paistamista, resepti on tässä:
5 dl Masa harina-maissijauhoa
2,5 dl vettä
1 tl suolaa
Sekoita suola
jauhojen sekaan ja lisää vesi vähitellen jauhojen sekaan. Painele seos
tiukaksi taikinapalloksi.Anna taikinan levätä liinan alla puolisen tuntia ennen valmistusta.
Ota taikinasta
pieniä palloja ja kauli ne ohuiksi tortillaletuiksi. Silikonialusta on paras
apuväline kaulinnassa.
Paista tortillat kuivalla ja kuumalla pannulla nopeasti
(noin 15-30 sekuntia) per puoli, kunnes niihin tulee hieman ruskeita pilkkuja.
Kanatäyte:
2 dl tomaattisalsaa
1 punasipuli
400 g maustamattomia broilerinsuikaleita
2 dl ranskankermaa
3 rlk currytahnaa
100 g emmentaljuustoraastetta
Voit koristella käyttämällä tuoretta korianteria, salsaa ja nachomuruja.
Marinoi broilerinsuikaleet currytahnassa. Paista suikaleet kypsiksi pannulla.
Silppua punasipuli hienoksi. Levitä tortillalle
ranskankermaa, paistettuja broilerinsuikaleita, tomaattisalsaa, punasipulia ja
emmentalraastetta. Aseta toinen tortilla päälle. Leikkaa tortilla neljään osaan ja koristele halutessasi. Tarjoile herkut vaikkapa salaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.