Helppoa ja hyvää viikonlopuksi - quesadillat





Tortillaletut voit valmistaa itse tai ostaa kaupasta valmiita maissitortilloja. Tämä on täydellistä perjantai-illan ruokaa, valmistuu nopeasti työpäivän jälkeen. 

Jos haluat kokeilla tortilloiden paistamista, resepti on tässä:

5 dl Masa harina-maissijauhoa
2,5 dl vettä
1 tl suolaa
Sekoita suola jauhojen sekaan ja lisää vesi vähitellen jauhojen sekaan. Painele seos tiukaksi taikinapalloksi.Anna taikinan levätä liinan alla puolisen tuntia ennen valmistusta.

Ota taikinasta pieniä palloja ja kauli ne ohuiksi tortillaletuiksi. Silikonialusta on paras apuväline kaulinnassa.

Paista tortillat kuivalla ja kuumalla pannulla nopeasti (noin 15-30 sekuntia) per puoli, kunnes niihin tulee hieman ruskeita pilkkuja. 

Kanatäyte:

2 dl tomaattisalsaa
1 punasipuli
400 g maustamattomia broilerinsuikaleita
2 dl ranskankermaa
3 rlk currytahnaa
100 g emmentaljuustoraastetta

Voit koristella käyttämällä  tuoretta korianteria, salsaa ja nachomuruja.

Marinoi broilerinsuikaleet currytahnassa. Paista suikaleet kypsiksi pannulla.
Silppua punasipuli hienoksi. Levitä tortillalle ranskankermaa, paistettuja broilerinsuikaleita, tomaattisalsaa, punasipulia ja emmentalraastetta. Aseta toinen tortilla päälle. Leikkaa tortilla neljään osaan ja koristele halutessasi. Tarjoile herkut vaikkapa salaatin kanssa. 



Kommentit

Suositut tekstit