Epic cake fail


Opintojen ollessa loppusuoralla, huomaan haahuilevani kotona. Minulla on aikaa kirjoittamiseen päivät. Ja mitäs täällä tapahtuukaan? Tänään työn alla on smoothiekakku.  Ajatuksena oli terveellinen kakku, jota voisi tarjota myös juhlissa. 

Tämä on jääkaapissa jähmettymässä. Kerrokset napakoitan liivatteen avulla. Alle tuli mansikkaraita (näkyy kuvassa), seuraavaksi kaakaoraita ja ylinnä  mustikka-mustaherukkakerros. Makeutta  tuo banaani sekä tilkkanen hunajaa.  Jos viimeinenkin kerros jähmettyy, päällle keittelen sametinpehmeän mustikkasosekiilteen. Hieman epäilyttää, mitä tästä tulee. 

.....ja muutamien tuntien päästä....

Irrotin vuoan. Ta-daa! Ei mennyt kuin Strömsössä.  Keskimmäinen osa on hyytynyt; mansikkakerros ja kaakaokerros. Ympärillä oleva mustikka-mustaherukkasmoothie ei oikein ottanut hyytyäkseen. ;D ;D *huutonaurua*.  Mutta jos jotain positiivista haluaa etsiä, maku oli hyvä. Vähän maistelin siitä osasta kakku, mikä ei päätynyt valumaan keittiön kaapistoja pitkin kohti lattiaa.. Tälläisin terveisin tänään. - Tiina - PS. Lupaan yrittää uudemman kerran myöhemmin tällä viikolla. :)


Kommentit

  1. Hei,
    Olisko sulla hyvää ohjetta amerikkalaistyylisiin pannukakkuihin. Tietysti gluteenittomana. Tykkään sun blogin ohjeista!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että pidät ohjeista. :) Kaivelin vihkojani, ja lisäsin äsken blogiin reseptin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.

Suositut tekstit