lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kanttarellikeitto



Huomasin, että pakastimeni ovat edelleen pullollaan, myös sieniä. On siis aika keitellä kanttarellikeittoa. Syksyisin tulee syötyä kanttarelliöverit, ja pakastekantterellipussit jäävät usein kuukausiksi odottelemaan. Näin kevään korvalla iskee ainapienimuotinen paniikki, pakastimen sisällön suhteen.  Nyt on aloitettava sieniruokien valmistus. :)

Tarvitset:

1/2 l kanttarellejä
1 pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa 
50 g voita
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rlk vaaleaa jauhoseosta
5 dl kasvislientä
2 dl kuohukermaa
suolaa, pippuria, timjamia 

Sulata voi kattilassa, kuullota sipuli. Lisää pilkotut sienet, ja keittele sen aikaa, kunnes neste on haihtunut.
Lisää joukkon vaaleaa jauhoseosta, puristetut valkosipulinkynnet ja sekoita. Lisää nesteet, ja koskenlaskija tai tuorejuusto.
Keittele vielä noin 15 min. Mausta.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.

Gluteeniton torttupohja - maidoton mansikkatorttu

Tänään on molempien tyttärieni nimipäivä ja päätin leipoa mansikkatortun. Torttupohjan valmistun on helppoa ja nopeaa, jos kesäpäivänä ...