sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Tulinen kanapiirakka



Kanapiirakka on suurta herkkuani, ja päätin kokeilla tacomaustella terästettyä suikalekanaa piirakkaan. Cuisine Crème Fraiche Chili & Paprika on maultaan vahva ja tulinen, ja sopi erinomaisesti tähän reseptiin. Piirakka on tehty isoon piirakkavuokaan.

Pohja:

100g voita
2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta, (tein piirakan rouheisella jauhoseoksella, mutta mikä tahansa käy)
1 tl leivinjauhetta
100g juustoraastetta
ripaus suolaa

Nypi ainekset sekaisin taikinakulhossa. Voitele piirakkavuoka ja taputtele taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Täyte:

300g marinoimattomia kanasuikaleita
1 paprika
10 minitomaattia
1/2 pss tacomausteseosta
1 sipuli pilkottuna
2 valkosipulin kynttä

Kuullota sipuli pannulla voissa, lisää sekaan kanasuikaleet, tacomausteseos ja murskatut valkosipulinkynnet.
Levitä kanasuikaleseos piirakkapohjan päälle. Lisää kanaseoksen päälle paprikarenkaat ja halkaistut minitomaatit.

1 prk Cuisine Crème Fraiche Chili & Paprika tai vastaava muun valmistajan tuote
2 kananmunaa
1 dl ruokakermaa
ripaus suolaa
100-150 g juustoraastetta

Sekoita ainekset keskenään. Kaada piirakan päälle. Lisää juustoraaste. Laista 220-asteisessa uunissa n. 30 min. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.

Gluteeniton torttupohja - maidoton mansikkatorttu

Tänään on molempien tyttärieni nimipäivä ja päätin leipoa mansikkatortun. Torttupohjan valmistun on helppoa ja nopeaa, jos kesäpäivänä ...