Pohja:
100g maustamatonta tuorejuustoa
100g voita
3 dl vaaleaa jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
150g tuoretta pinaattia
3 kananmunaa
2,5 dl ruokakermaa
3 valkosipulin kynttä murskattuna
200 g fetajuustoa kuutioina
ripaus pippuriseosta
2 tl yrttiseosta
Päälle:
juustoraastetta 100g ja kirsikkatomaatteja
Sekoita tuorejuusto, pehmeä voi, ja jauhoseos (johon lisätty
leivinjauhe) keskenään. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.
Levitä pohjan päälle fetakuutiot. Pilko pinaatti veitsellä.
Sekoita munat, ruokakerma ja mausteet, lisää pilkottu pinaatti sekaan. Kaada
seos pohjan ja fetajuustokuutioiden päälle. Koristele pinta kirsikkatomaateilla,
levitä pinnalle juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa reilut 20 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.