tiistai 1. maaliskuuta 2016

Gluteeniton pinaatti-fetapiirakka



Pohja:
100g maustamatonta tuorejuustoa
100g voita
3 dl vaaleaa jauhoseosta 
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
150g tuoretta pinaattia 
3 kananmunaa
2,5 dl ruokakermaa
3 valkosipulin kynttä murskattuna
200 g fetajuustoa kuutioina
ripaus pippuriseosta
2 tl yrttiseosta 

Päälle:
juustoraastetta 100g ja kirsikkatomaatteja

Sekoita tuorejuusto, pehmeä voi, ja jauhoseos (johon lisätty leivinjauhe) keskenään. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Levitä pohjan päälle fetakuutiot. Pilko pinaatti veitsellä. Sekoita munat, ruokakerma ja mausteet, lisää pilkottu pinaatti sekaan. Kaada seos pohjan ja fetajuustokuutioiden päälle. Koristele pinta kirsikkatomaateilla, levitä pinnalle juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa reilut 20 min. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.